🔷آیین اختتامیه مسابقات دارت کارکنان زن دانشگاه های منطقه 9 کشور برگزار شد/ تیم دانشگاه حکیم سبزواری به مقام دوم دست یافت

🔹مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری در حاشیه اختتامیه این رقابت ها به روابط عمومی دانشگاه گفت: مسابقات دارت کارکنان زن دانشگاه های منطقه 9 کشور طی دو روز به صورت دوبل و انفرادی برگزار شد و در مجموع امتیازات تیم دانشگاه فردوسی مقام اول را از آن خود کرد و دانشگاه های حکیم سبزواری و صنعتی شاهرود به ترتیب دوم و سوم شدند.

🔹دکترمحمد رضا شهابی کاسب افزود: در بخش انفرادی زهرا نداف از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول، معصومه قاسم خانی از دانشگاه کوثر بجنورد مقام دوم و ناهید زمانی نژاد از دانشگاه حکیم سبزواری و عفت قاضی از دانشگاه صنعتی شاهرود مقام سوم مشترک را کسب کردند.

🔹مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: همچنین در بخش دوبل دانشگاه فردوسی مشهد مقام نخست، حکیم سبزواری مقام دوم و دانشگاه های صنعتی شاهرود و بیرجند مقام سوم مشترک را کسب کردند.

🔹وی اظهار داشت: این رقابت با حضورکارکنان زن دانشگاه های چهار استان خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سمنان در قالب 7 تیم طی روزهای 6 تا 8 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.