به اطلاع كليه دانشجويان و متقاضيان ميهماني و انتقال مي رساند سامانه خدمات آموزشي سازمان امور دانشجويان از هفته ی اول ارديبهشت ماه 1395 به مدت یک ماه فعال می گردد. متقاضيان با مطالعه دقيق آئين نامه و راهنماي ثبت نام، مي توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوطه (آدرس زير)اقدام نمايند و از مراجعه حضوري به سازمان امور دانشجويان داخل و دانشگاههاي مبدا و مقصد خودداري نمايند، قابل ذكر مي باشد دانشگاه ها و موسسات تنها به درخواست هايي پاسخ خواهند داد كه از طريق اين سامانه ثبت شده باشند.

آدرس اينترنتي:   http://www.msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx

لطفا به موارد زیر دقت بفرمایید.

• ثبت نام میهمانی و انتقال فقط از طریق سایت وزارت علوم انجام می گیرد.
• ثبت درخواست انتقال مخصوص دانشجویانی است که دارای سه یا چهار نیمسال سابقه ی میهمانی می باشند.
• اسکن مدارک و مستندات حتما بر روی سامانه قرار داده شود.
• درخواستهای فاقد مستند و مدرک به هیچ وجه بررسی نخواهد شد.

• برای رفع ابهامات احتمالی در خصوص نقل و انتقالات ، به لینک ((سوالات متداول)) سامانه ی یادشده، همچنین آئین نامه های موجود در سایت معاونت آموزشی دانشگاه حکیم مراجعه نمایید.

ارتباط با کارشناس (موسوی معین) :

05144012623 (تلفکس)

09011737610(تلگرام)