اطلاعیه تمدید (اطلاعیه شماره 29 را ملاحظه فرمایید.) سنوات ،قابل توجه کلیه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه شماره 29 :  قابل توجه کلیه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی :دانشجویان محترم چنانچه در بازه زمانی مقرر و سنوات تحصیلی مجاز،  مطابق آیین نامه آموزشی مربوطه،  فارغ التحصیل نمی شوند و نیاز به تمدید سنوات تحصیلی دارند حد اقل  45 روز قبل از شروع نیمسال تحصیلی درخواست تمدید سنوات خویش را  تکمیل و ارسال نمایند. (دانشجویان کارشناسی ارشد برای تمدید نیمسال ششم از طریق پورتال دانشجویی و برای نیمسالهای هفتم به بعد لازم است فرم درخواست از کمیسیون موارد خاص تکمیل و ارسال نمایند و دانشجویان دکتری صرفا از طریق فرم درخواست از کمیسیون موارد خاص دانشگاه اقدام نمایند). چنانچه درخواست تمدید سنوات به موقع ارسال نگردد،  پورتال این دسته از دانشجویان بسته خواهد شد و امکان انتخاب واحد به موقع نخواهد بود. بدیهی است که در این صورت دانشجو ملزم به  پرداخت  هزینه انتخاب واحد با تاخیر خواهد بود.