جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

❇️ رویداد استارت آپی《بازیافت پسماند (باطله های) صنعتی و معدنی》با معرفی نفرات برگزیده به کار خود پایان داد

🔹این ‌رویداد توسط مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم سبزواری و با حمایت شرکت شهرک های صنعتی، خانه صنعت، معدن وتجارت سبزوار و پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.

اردیبهشت ماه ۱۴۰۱

❇️ رویداد استارتاپی «بازیافت پسماند های صنعتی و معدنی» با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد

🔷 مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم در راستای اهداف و رسالت خود و به منظور ایجاد روحیه کارآفرینی و انگیزه و خلاقیت، با حمایت شرکت شهرک های صنعتی خانه صنعت ،معدن وتجارت سبزوار ، پارک علم و فناوری خراسان رضوی و کارگزاری این پارک(شرکت شتاب ) در فروردین ماه ۱۴۰۱ اقدام به برگزاری رویدادی استارتاپی با عنوان بازیافت پسماند های صنعتی و معدنی نمود.

🔷 در روند این رویداد ۲۸ ایده مختلف از ۱۲ استان با محوریت بازیافت پسماندهای صنعتی و معدنی به دبیرخانه رسید.

🔷 این ایده های در تاریخ اول اردیبهشت ماه با حضور ریاست خانه صنعت ، معدن و تجارت و اعضای هیات علمی صاحب نظر دانشگاه حکیم سبزواری و رییس مرکز رشد نیشابور مورد داوری اولیه قرار گرفت و پانزده تیم تحت عنوان ایده های برتر به مرحله نهایی راه یافتند.

🔷 تاریخ برگزاری نهایی رویداد ۲۱ا ردیبهشت ماه تعیین شد و در فاصله داوری اولیه ایده ها تا تاریخ برگزاری نهایی، چهار کارگاه تخصصی برای ایده پردازان تشکیل شد و در این مدت صاحبان ایده به آماده سازی بوم کسب و کار خود پرداختند.در روز دفاع نهایی از بین پانزده تیم برگزیده چهار تیم به عنوان برندگان نهایی رویداد انتخاب شدند.

🔷 سایر تیم ها نیز جهت استقرار به مرکز کارآفرینی و نو lآوری هدایت شدند.

🔷 همچنین در مراسم اختتامیه رویداد جناب آقای مهندس طلوع نیا ریاست خانه صنعت معدن و تجارت به عنوان سخنران کلیدی مراسم به بیان اهمیت کارآفرینی و نو آوری در جامعه کنونی پرداختند که مورد استفاده جمع حاضر در سالن و شرکت کنندگان رویداد ، دانشجویان و اساتید دانشگاه قرار گرفت.

🔹اسامی تیم های برنده

🔸تیم اول و برنده جایزه طلایی هشت میلیون تومانی ، تیم آقای آرش عرب