مراسم بزرگداشت هفته آموزش و گرامیداشت روز استاد و تجلیل از اساتید نمونه و دانشجویان ممتاز دانشگاه حکیم سبزورای سه شنبه با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان، دانشجویان، مسئولان شهرستان در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.
دراین مراسم نماینده  ولی فقیه ، معاون آموزشی و ریاست دانشگاه و نماینده منتخب مردم شهرستان به بیان دیدگاه های خود پرداختند.سپس به استادان برتر دانشکده ها لوح تقدیر اعطا گردید.
ویژگی ممتاز این برنامه اعطای لوح تقدیر  استاد برتر دانشکده ریاضی به استاد فقید و تازه در گذشته دانشگاه و همچنین رییس اسبق دانشگاه جناب دکتر علوی بود که با صلوات و سکوت حضار به نشانه احترام به ایشان همراه بود.

اسامي استاد برتر، دانشجوي ممتاز و کارمند نمونه حوزه آموزش دانشکده جغرافيا و علوم محيطي به شرح زير مي باشد:

استاد برتر: دکتر محمد علی زنگنه اسدی

دانشجوی ممتاز:  سرکار خانم رقیه کلاته میمری

کارمند نمونه: جناب آقاي جواد جمال آبادی

DSC03382-768x512

دانشکده جغرافيا و علوم محيطي، موفيقت اين بزرگواران عرصه علم و دانش را تبريک عرض نموده و از خداوند متعال توفيق روز افزون مسئلت دارد.