هفتمین دوره مسابقات ملی ریخته گری دانشجویان صبح امروز با حضور هشت تیم از دانشگاه های سراسر کشور در روزهای ۳و۴ شهریورماه به میزبانی در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید.

فرایند مسابقات به این صورت انجام پذیرفت که گروه ها ابتدا پروپوزال خود را در مرحله تئوری برای تیم داوران شرح داده و در مرحله عملی مسابقات در کارگاه ریخته گری به صورت عملی پروپوزال خود را اجرا کردند.

هشت تیم دانشجویی شرکت کننده از دانشگاه های صنعتی شیراز، اصفهان، تبریز، کاشان، قزوین، آزاد اسلامی کرج و حکیم سبزواری در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند. و در خاتمه مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با ۸۹ امتیاز مقام نخست را کسب کرد و تیم های دانشجویان دانشگاه های کاشان و شهید منتظری مشهد به ترتیب دوم و سوم شدند.