اولین فرصت مطالعاتی بلند مدت نامبرده در سال ۹۶-۹۵ و در چارچوب فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری انجام شد و دومین فرصت مطالعاتی اخیر ایشان در تابستان ۹۷ صورت گرفت. هر دوی این ها در کشور کره جنوبی و دانشگاه اینها (Inha)، دانشکده مهندسی پلیمر و نانو انجام شد. استاد راهنما و همکار جناب دکتر احسان اسماعیل نژاد، جناب دکتر چویی بودند که عملکرد ایشان در ۳ شاخه ی پلیمر، نانو و رئولوژی (مگنتورئولوژی و الکترورئولوژی) بر اهل فن پوشیده نیست و ایشان با قریب به ۹۰۰ مقاله ی ISI جزء دانشمندان پراستناد (Top Citation) می باشند. مطالعات و تحقیقات صورت گرفته در زمینه ای بین رشته ای و در ترکیبی از مهندسی نفت، مهندسی پلیمر و نانو می باشد:
 اول: نانو کاتالیست ها برای تسهیل تولید نفت خام سنگین (در همکاری مشترک با دانشگاه رازی کرمانشاه)،
دوم: انسداد آب در مخازن نفتی از طریق تزریق نانو ذرات هادی الکتریسیته و خواص الکترورئولوژی آن،
سوم: نانو ذرات مغناطیسی و استفاده از خواص مگنتورئولوژی جهت بهبود خصوصیات رئولوژیکی گل حفاری.