شرط اولیه و عدم پذیرش

شرايط اوليه پذيرش

• داشتن ايده محورى: ايده محورى، محصولى است كه مى خواهيد طى مدت استقرار در مركز رشد ايجاد كنيد يا توسعه دهيد.
  • نوآورى فناورانه: تحقق ايده محورى مستلزم نوآورى در حوزه فناورى باشد.
  • داشتن طرح كسب و كار براى ايده محورى: اين طرح، علاوه بر تشريح ابعاد و ارزش علمى-فنى ايده محورى، اقتصادى بودن سرمايه گذارى بر روى آن را توجيه مى كند.
  • داشتن گروه كارى: حضور تمام وقت حداقل 2 نفر دانش آموخته مقطع كارشناسى (داراى تخصص مرتبط با ايده محورى) در گروه كارى ضرورى است. (توضيح: گروه كارى مى‌تواند يك شركت ثبت‌شده يا هسته اوليه شركتى باشد كه در آينده نزديك به ثبت خواهد رسيد.)
  • تاريخ ثبت شركت: شركت‌هايى مى‌توانند در اين مركز مستقر شوند كه از زمان ثبت آنها بيش از 5 سال نگذشته باشد.
  • محل اقامت: اقامتگاه قانونى شركت و محل سكونت حداقل 2 نفر از كارشناسان تمام وقت گروه كارى در محدوده استان خراسان رضوی.
  • دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاه حکیم سبزواری در اولويت پذيرش هستند.
  • خدمت سربازى: مسأله خدمت سربازى نبايد مانعى براى اداره كسب و كار و فعاليت اعضاى اصلى گروه كارى باشد.

موارد عدم پذيرش

• شركتها و هسته‌هايى كه فعاليت آنها صرفا بازرگانى است

• شركتها و هسته‌هايى كه ايده محورى يا محصول نهايى آنها، كلى، مبهم و نامشخص باشد.

• شركتهاى و هسته‌هايى كه قائم به شخص بوده و ناتوان از حضور حداقل ٢ نفر كارشناس تمام وقت در رشته تخصصى مرتبط با ايده محورى باشند.
  • شركتها و هسته‌هايى كه فعاليت اصلى آنها حول موضوع آموزش (ارايه و برگزارى دوره‌هاى آموزشى كوتاه مدت) مى‌باشد.
  • شركتها و هسته‌هاى فعال در حوزه‌هاى عمومى فناورى اطلاعات و ارتباطات.
  • شركتها و هسته‌هايى كه ايده محورى آنها صرفا راه‌اندازى يك پايگاه اينترنتى است.