جهت توسعه و بیان سطح توانمندیهای دانشجویان رشته ی مهندسی معماری، در مقطع کارشناسی، در  نیمسال اول سال تحصیلی 97-98، انجمن علمی این گروه اقدام به برگزاری نمایشگاه آثار مرتبط با درس طرح معماری۴  نمود که این نمایشگاه نیز همانند سایر نمایشگاهها مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.

دکتر حسن استاجی، رئيس دانشکده ی مهندسی معماری، بیان داشت: با توجه به اینکه درس طرح معماری چهار جزو اولين تمرين هاي جدي طراحي دانشجو قبل از فراغت از تحصيل محسوب مي شود، لذا انتخاب موضوع این طرح باید از  نظام عملکردی خاص و پیچیده  و عوامل متنوع تاثیرگذار در طراحی، اعم از پیچیدگی های عملکردی، شرایط خاص محیطی وهمچنین ضوابط و استانداردها پیروی کند. از این رو طرح موضوع هتل نسبت به شرایط فوق  انتخاب گردیده است.
عضو هيأت علمی گروه مهندسی معماری افزود: در طول ترم تلاش شد تا دانشجویان علاوه بر فرایند خلاقانه ذهن که در بوجود آوردن ایدۀ کلی طرح نقش محوری را دارد، مطالعه دقیق و نظام مند ضوابط و محدودیت ها و شرایط خاص هر پروژه مورد بررسی قرار دهند و در نهایت به تلفیق درستی از نظام های مختلف بوجود آورندۀ بنا دست یابند.
استادان این درس، دکتر حسن استاجی و مهندس سمیرا سادات حسینی هستند.