احتراما به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند در صورتی که برای دانشجویی حداکثر دو عنوان درس نظری(بدون محدودیت در تعداد واحد) برای فراغت از تحصیل باقی مانده باشد، بر اساس مصوبه کمیسیون موارد خاص دانشگاه، از نیمسال دوم 99-98 امکان اخذ این دروس در ابتدای هر نیمسال تحصیلی به صورت پیش ترم و فراغت از تحصیل در 2 هفته آغازین  همان نیمسال امکان پذیر می باشد.

به این منظور لازم است دانشجو در ابتدای ترم تقاضای گذراندن درس یا دروس پیش ترم را از طریق پرتال آموزشی ارسال و در صورت صحت ادعای دانشجو مبنی بر فارغ التحصیلی و موافقت گروه آموزشی مربوط،  گروه آموزشی می تواند ضمن ارسال تقاضا به مدیریت آموزشی به طور همزمان دانشجو را به استاد معرفی و نمره  ثبت گردد. متذکر می گردد تعیین استاد و گرفتن امتحان نیازی به تایید مدیریت آموزشی ندارد.

مراتب جهت اطلاع به مدیران محترم گروه های آموزشی و آموزش دانشکده و اقدام لازم در این خصوص حضورتان اعلام می گردد.

اداره آموزش دانشکده