تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری به مقام نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشگاه های سبزوار دست یافت.

این مسابقات با شرکت ۸ تیم شامل، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه جامع علمی –کاربردی، دانشگاه حکیم سبزواری، مجتمع فنی امام خمینی(ره)، مؤسسه غیر انتفاعی بیهق و دانشگاه فناوری های نوین سبزوار و به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید که در نهایت تیم دانشگاه پس از تیم دانشگاه جامع علمی – کاربردی، به مقام نایب قهرمانی رسید.

اعضای تیم دانشگاه عبارت بودند از آقایان:

محمد بنی اسدی،  سید جمال حسینی،  مهدی خدابنده، هادی خدابنده،  علی خسروجردی، فرشید ریوادهی، مهدی سنجری، محمد سیادت، مرتضی شمس آبادی، محسن صابری، امیر غلامی، حامد نسایی. وحید سیامکی (سرپرست)، دکتر سید علیرضا حسینی کاخک (مربی).

کسب این موفقیت را به اعضای تیم دانشگاه تبریک گفته، سربلندی و پیروزی ایشان را در مراحل بعدی ورزشی از خداوند متعال خواستاریم.

دانشكده تربيت بدني وعلوم ورزشي