آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و آموزش تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان در تاریخ ۹ لغایت ۱۲ شهریور ماه در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: این آزمون با شرکت ۳۹۰ نفر داوطلب پسر و  ۴۷۶ داوطلب دختر متقاضی ادامه تحصیل در رشته علوم ورزشی  از شهرهای سبزوار، نیشابور، فیروزه، خوشاب، جغتای، داورزن، جوین، بردسکن، خلیل آباد به مدت چهار روز در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید.

دکتر زیدآبادی مدیر اجرایی بخش پسران با اشاره به اینکه امسال با توجه به عملکرد خوب سال گذشته، شهرستان های کاشمر و بجستان نیز به حوزه سبزوار اضافه شد، افزود: خوشبختانه با توجه  پتانسیل و امکانات دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه ورزشی و همچنین رایزنی های صورت گرفته توسط دانشکده علوم ورزشی و عملکرد خوب دانشگاه در برگزاری آزمون ها، امسال نیز با رضایت کامل ناظرین سازمان سنجش و پژوهشگاه علوم ورزشی به اتمام رسید.

وی خاطرنشان کرد: آزمون عملی امسال در دانشگاه حکیم سبزواری با در نظر گرفتن کلیه ملاحظات و تمهیدات بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ (کرونا) اجرا شد.

دکتر رویا عسکری مدیر اجرایی آزمون عملی دختران  نیز ضمن اعلام این نکته که دانشگاه حکیم سبزواری برای  دومین سال متوالی  برگزاری این آزمون را به عهده گرفته است، گفت: علاوه بر داوطلبان سبزواری داوطلبان  شهرهای نیشابور، داورزن، جغتای و جوین، خوشاب، فیروزه، بردسکن و خلیل آباد در دانشگاه حکیم سبزواری آزمون دادند.  خوشبختانه این آزمون به خوبی و با رضایت خاطر داوطلبان و خانواده هدی آنها برگزار گردید.

دکتر عسکری افزود: ۴۷۶ داوطلب در طی دو روز در آزمون عملی تربیت بدنی شرکت کردند. این آزمون با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد.مدیر اجرایی آزمون در  پایان از همکاری، نظم و  تلاش گروهی بخش های مختلف پذیرش، پزشکی، ارزیابهای بدنی، داوران عزیز، بخش ثبت داده ها و دانشجویان داوطلب تشکر نمود.