اطلاعیه پذیرش و ثبت نام دوره ی دکتری
پذیرش وثبت نام دوره ی دکتری
ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و موفقیت شما در آزمون تحصیلات تکمیلی، از این که دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه ی تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوشآمد می گوییم.
ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دوره ی دکتری از روز سه شنبه ۹۴/۶/۳ الی جمعه ۹۴/۶/۶می باشد.
 تحویل مدارک : روز شنبه ۹۴/۷/۴ الی چهارشنبه ۹۴/۷/۱۵ در ادارات آموزش دانشکده ی مربوطه
شماره تلفن ادارات آموزش دانشکده
———————————————————————————————————————————————
لطفاً جهت ثبت نام موقت به لینک ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدیدالورود(روز ثبت نام فعال خواهد شد) مراجعه و نسبت به درج کد ملی بدون صفر ابتدایی و ثبت مشخصات خود اقدام نمائید.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام دانشجویان دکترا ورودی مهر ۱۳۹۴
۱ـ اصل مدرک کارشناسی ارشد (گواهی موقت یا دانشنامه) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره‌ی کارشناسی ارشد قید شده باشد و یک برگ کپی آن.
تبصره ۱: دانشجویان سال آخر باید فرم معدل با مهر و امضا همراه داشته باشند.
تبصره ۲: دانشجویانی که با فرم معدل یا برگه‌ی نظام وظیفه ثبت‌نام شده‌اند لازم است حداکثر تا شش ماه بعد اصل مدرک کارشناسی ارشد را به دانشگاه تحویل فرمایند.
۲ـ اصل شناسنامه و دو سری کپی تمام صفحات آن.
۳ـ اصل کارت ملی و کپی آن.
۴ـ سه قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
۵ـ مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند.
۶ـ حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
۷ـ حکم کارگزینی دبیران به همراه فرم معرفی (فرم شماره‌ی ۲) برای ثبت‌نام و فرم اشتغال به کار (فرم معلم).
۸ـ فیش واریزی ۳۰۰٫۰۰۰ ریال بابت صدور کارت دانشجویی و مراسلات پستی پیشتاز به شماره‌ی ۷۸۷۴۵۱۷۵۵۴ بانک تجارت به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری.