تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان برترین تشکل فرهنگی در پنجمین جشنواره فرهنگی شهید علی خلیلی انتخاب شد.

پنجمین جشنواره فرهنگی شهید علی خلیلی توسط واحد فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد. بخش‌های این جشنواره شامل یادمان شهدا، ازدواج و سبک زندگی اسلامی، مهدویت، کتابخوانی و کلیه فعالیت‌های زیرمجموعه واحد فرهنگی این اتحادیه بود.

لازم به ذکر است دیگر افتخارات کسب شده توسط تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه  در سال جاری شامل :

۱- انتخاب نشریه آرمان به عنوان بهترین نشریه در بخش طنز در ششمین دوره جشنواره نشریات شهید دیالمه

۲- انتخاب دفترجامعه اسلامی به عنوان دفتر شایسته تقدیر در سومین دوره جشنواره سیاسی شهید آیت

۳-  انتخاب خانم لیلا زمانی به عنوان دبیر واحد فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور می باشد.