مراسم معارفه دانشجویان خارجی جدیدالورود نیم سال دوم تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشگاه حکیم سبزواری با حضور مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی، مدیر حراست، مدیر دانشجویی و سرپرست اداره رفاه و خدمات دانشجویی برگزار شد.

مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری در حاشیه این جلسه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: بیش از ۵۰ نفر دانشجویان اتباع افغانستان در نیم‌سال دوم تحصیلی ۹۸-۹۷ برای ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه حکیم سبزواری پذیرش شدند.

دکتر غلامعلی فرزی ادامه داد: جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه حکیم سبزواری شتاب گرفته و امیدواریم این شتاب با توجه به سیاست های دانشگاه در بخش ارتباطات بین الملل در سال های پیش رو نیز ادامه یابد.

دکتر فرزی ادامه داد: در جلسه معارفه ی امروز، قوانین و ضوابط آموزشی و دانشجویی دانشگاه از سوی مسولان و مدیران برای این دانشجویان تشریح گردید و در پایان جلسه نیز مسولان دانشگاه به سوالات دانشجویان جدیدالوورد خارجی پاسخ گفتند.

گفتنی است در نیم سال نخست سال تحصیلی ۹۸-۹۷نیز ۳۶ دانشجوی خارجی و اتباع به جمع دانشجویان خارجی دانشگاه اضافه شده بودند.