غرفه فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته و هفته فرهنگی خراسان رضوی میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته مشهد همزمان با هفته فرهنگی خراسان رضوی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور،استاندار خراسان رضوی،شهردار مشهد و مدیرکل میراث فرهنگی خراسان عصر یکشنبه ۱۱ شهریورماه در حالی افتتاح شد که مدیریت فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در غرفه اختصاصی دانشگاه واقع در سالن ابوسعید نمایشگاه بین المللی مشهد به معرفی توانمندی ها و دستاوردهای فرهنگی این دانشگاه بزرگ شرق کشور می پردازد.

گفتنی است این نمایشگاه از ۱۱ الی ۱۵شهریورماه  در محل دائمی نمایشگاه های مشهد جهت بازدید علاقمندان دائر می باشد.