به مناسبت گرامیداشت روز و مقام کارگر، مراسمی با حضور هیئت رئیسه و تمامی کارگران و نیروهای زحمتکش و خدوم دانشگاه اعم از خدمات، سلف سرویس، باغات، تاسیسات و امور نقلیه به همرا خانواده های معزز این قشر تلاشگر برگزار گردید.

دکتر جواد حدادنیا، در جمع نیروهای شرکتی دانشگاه با گرامیداشت مقام کار و کارگر گفت:

“جامعه بزرگ دانشگاهی تنها شامل استاد، دانشجو و کارمند نیست بلکه کارگران زحمتکش و پر تلاش به عنوان جزئی از اعضای اصلی این خانواده بزرگ، نقش بسزایی در پیشبرد اهداف دانشگاه دارند.”

SONY DSC

رئیس دانشگاه نقش یک باغبان را همسان با جایگاه یک استاد برشمرد و افزود:

“همانطور که یک استاد در شکوفایی و تربیت استعداد و توان علمی دانشجو نقش قابل ملاحضه ای دارد، یک باغبان نیز در ایجاد روحیه و نشاط در دانشجویان و سایر خانواده بزرگ دانشگاه نقش مثمر ثمری ایفا می کند.”

دکتر جواد حدادنیا از نقش نیروهای زحمتکش سلف سرویس دانشگاه نیز که روزانه در فراهم آوردن تغذیه بیش از ۵۰۰۰ دانشجو، با رعایت اصول بهداشتی تلاش می کنند، تقدیر نمود و از سعه صدر کارگران عزیز در تمامی بخش های دانشگاه، به عنوان مهمترین ویژگی قابل تقدیر و تأمل آنان یاد کرد.”

رئیس دانشگاه در ادامه از ارائه خدمات رفاهی در بخش های مختلف جهت نیروهای شرکتی در آینده نزدیک خبر داد.

در ادامه، معاون اداری مالی دانشگاه ضمن تقدیر از کارگران، روز جهانی کار و کارگر را از مهمترین مناسبت های تقویم جهانی برشمرد و گفت:

“مهمترین نیروی محرکه ی دانشگاه را کارگران عزیز تشکیل می دهند که در ساعات غیراداری نیز با تلاش خود بهترین و مناسب ترین محیط و فضای آموزشی و علمی را برای خانواده بزرگ دانشگاهی دانشگاه حکیم فراهم می آورند.

SONY DSC

دکتر عسکری با اشاره به تامین نیازها در کنار توقعات ناچیز این قشر خدمتگزار، به عنوان اصلی ترین وظایف خود و سایر مسئولین دانشگاه یاد کرد و از خدمات رفاهی و تفریحی در تعطیلات تابستانی امسال برای نیروهای شرکتی و خدماتی خبر داد.

همچنین در این مراسم، برنامه های متنوع فرهنگی و مفرح برای این عزیزان و خانواده های محترمشان اجرا گردید که موجبات شادی و سرور ایشان را فراهم آورد.

SONY DSC

در پایان از تعدای از کارگران نمونه و تلاشگر دانشگاه در بخش های مختلف توسط مسئولان دانشگاه تقدیر به عمل آمد.