در اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی، شرکت نوین صنعت آفتاب سبزوار مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری، به عنوان شرکت دانش بنیان نوپای برتر استان برگزیده و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی که شب گذشته با حضور استاندار و مسئولین استانی برگزار شد، شرکت نوین صنعت آفتاب سبزوار مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان شرکت دانش بنیان نوپای برگزیده استانی انتخاب و معرفی شد.

شرکت نوین صنعت آفتاب سبزوار مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با مدیرعاملی مهندس معین سرسنگی در حوزه تولید کیتین و کیتوسان پایه قارچی به منظور استفاده در صنایع پزشکی، آرایشی و بهداشتی برای اولین بار در خاورمیانه فعالیت می کند.

لازم به یادآوری است در اواخر آذرماه امسال “پلیمر زیستی کیتوسان از قارچ” طرح فناورانه این شرکت به عنوان یکی از ۸۹ طرح فناورانه برتر کشور در بیست و یکمین نمایشگاه و دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار رونمایی شد.