فراخوان طراحی لوگوی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان سبزوار

مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان سبزوار در نظر دارد مسابقه ای در خصوص طراحی لوگوی (آرم)  این مرکز برگزار نماید. لذا از کلیه  افراد به ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه دعوت بعمل می‌آید طرح پیشنهادی خود را با در نظر گرفتن مأموریت‌های تخصصی مراکز رشد واحدهای فناور و با توجه به موارد ذیل تهیه و به آدرس roshd@hsu.ac.ir ارسال نمایند.

الف) مشخصات عمومی و فنی:

• در طراحی، از پرداختن به کلیشه‌های رایج پرهیز گردد.
  • طرح ارائه شده باید ساده، زیبا و گویا بوده و براساس اصول طراحی شده باشد.
  • بیانگر فعالیت‌ها، مأموریت‌ها و اهداف مرکزرشد باشد.
  • نشان‌دهنده حمایت جهت رشد علمی هسته ها و شرکت های فناور باشد
  • به نحو معقولی از لوگوی دانشگاه حکیم سبزواری در آن استفاده شده باشد.
  • طرح باید قابلیت استفاده در اندازه‌های مختلف و کاربردهای گوناگون (اوراق اداری، بروشور، ویدئوکلیپ و وب‌سایت‌ها) را داشته باشد.
  • رزولوشن آن باید حداقل DPI ۳۰۰  باشد.
  • طرح باید به صورت رنگی بوده و قابلیت تک‌رنگ شدن را نیز داشته باشد.
  • فایل‌های ارسالی باید به‌صورت یکی از فرمت‌های رایج (PSD, EPS, AI) به همراهPNGو JPEG باشد.

ب) توضیحات:

• طراحان می‌توانند حداکثر ۳ اثر ارائه نمایند.
  • توضیحات لازم در خصوص فلسفه طرح ارائه شده همراه با مشخصات کامل طراح (شامل؛ نام و نام خانوادگی، کدملی، محل اشتغال ،آدرس پستی، آدرس پست الکترونیکی و شماره همراه ) در قالب یک فایل(word or pdf) ارسال گردد.
  • طرح‌های ارسالی عودت داده نخواهد ‌شد.
  • حق استفاده مادی و معنوی از طرح‌های ارسالی، برای مرکز رشدواحدهای فناور شهرستان سبزوار محفوظ بوده و این مرکز مجاز به ویرایش طرحها می باشد.

ج) نحوه انتخاب:

هیات داوران از میان آثار ارسالی، یک طرح را به عنوان طرح برگزیده انتخاب نموده و به نفر اول هدیه ای ارزنده تقدیم خواهد نمود.

و) مهلت ارسال آثار :

شرکت‌کنندگان تا پایان وقت اداری روز ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ فرصت دارند تا طرح های خود را به نشانی پست الکترونیک roshd@hsu.ac.ir ارسال نمایند.

تذکر : فقط طرح هایی که  از طریق پست الکترونیک فوق همراه با مشخصات کامل طراح  و در فاصله زمانی یاد شده ، دریافت شوند به مرحله داوری راه پیدا خواهند کرد