نمایشگاه دستاوردهای علمی انجمن های علمی دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان پلاک۱۶,امروز با حضور رئیس دانشگاه،مسئولین و استادان دانشگاه ونسن پاریس افتتاح شد.

خانم پروفسور Beatrice Giblin و آقای پروفسور JeamClaude Gilbin،پس از بازدید ازنمایشگاه، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان دانشگاه گفت:دانشگاه حکیم سبزواری یکی از بهترین و پویا ترین دانشگاه هایی است که تاکنون درآن حضور پیدا کرده اند و وجود دانشجویان خلاق و پرتلاش این دانشگاه،نشان از آیندۀ درخشان دانشگاه است.

دکتر جواد حدادنیا ضمن تقدیر از تلاش انجمن های علمی و کسب عناوین کسب شده توسط انجمن ها در بخش های مختلف دانشگاهی و کشوری،حرکت جدید و کارتحسین برانگیز نمایشگاه پلاک۱۶را از فعالیت های شاخص روز دانشجو دانست.

وی ۱۶آذر را نماد استکبارستیزی از سوی دانشجویان دانست وگفت: امیدواریم دانشجویان با در نظر داشتن این نماد تاریخی و ارزشی،ب توانند راه شهدای دانشجو را ادامه دهند و با تحصیل و کسب افتخارات علمی در تمامی زمینه های فرهنگی، پژوهشی و اجتماعی پرچم ایران را بر قله های موفقیت برافراشته کنند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه