چاپ کتاب علمی دانشیار دانشگاه حکیم سبزواری در سطح بین المللی

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه حکیم سبزواری از چاپ اولین کتاب بین المللی این دانشگاه خبر داد.

دکتر علی اصغر مولوی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت:جدیدترین کتاب دکتر جواد حدادنیا دانشیار گروه مهندسی پزشکی دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان
The new trends in the application of thermography science for diagnostic purpose
در کشور امریکا به چاپ رسیده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  افزود: دسترسی به این کتاب هم اکنون در سایت جهانی آمازون برای همگان  امکان پذیر است.
وی در ادامه افزود: همچنین این کتاب دارای شماره ثبت در کتابخانه کنگره ملی آمریکا می باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه چاپ این کتاب را به عنوان افتخاری برای جامعه دانشگاهی شهرستان، منطقه و کشور برشمرد و اظهار امیدواری کرد روند پویا و رو به تعالی  دانشگاه حکیم سبزورای در عرصه علمی و پژوهشی که در سالهای اخیر رشد شتابانی به خود دیده است با تکرار این افتخارات و موفقیت های بین المللی ادامه یابد.
جهت دسترسی به اطلاعات این کتاب در سایت جهانی آمازون هم اکنون می توانید بر روی  اینجا را کلیک کنید.

صفحه اینستاگرام رسمی خبرگزاری دانشجو                                              عضویت در صفحه رسمی اینستاگرام اخبار دانشگاه حکیم سبزواری