دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری با همکاری مدیریت فرهنگی و حراست دانشگاه به مناسبت جشن شب یلدا و ولادت حضرت زینب (س) اقدام به برگزاری برنامه های فرهنگی نموده است.

بر اساس گزارش دفتر نهاد به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، به پاس تقدیر از زحمات پرستاران و مدافعین سلامت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری به همراه مدیریت فرهنگی این دانشگاه با اهداء هدیه ای به دیدار پرستاران بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان جغتای رفتند.

همچنین به مناسبت شب یلدا و ولادت حضرت زینب (س) حجت الاسلام ایمانی خواه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و آقای دکتر شادنیا مدیر محترم فرهنگی و آقای مهندس نصرتی پور مدیر محترم حراست دانشگاه ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویان جویای احوال ایشان شدند و بسته های خوراکی یلدایی را تقدیم دانشجویان خوابگاهی نمودند.

همچنین ویژه برنامه یلدای همدلی با برنامه های متنوع (شعر خوانی.صندلی داغ ارتباط با خانواده شهید مدافع حرم شهید سنجرانی و…) با همکاری مدیریت فرهنگی دانشگاه برگزار و بصورت مجازی از سامانه الکترونیکی دانشگاه و لایو اینستاگرامی دفتر نهادپخش گردید