استاد حمید سبزواری شاعر پیشکسوت و پدر شعر انقلاب اسلامی دار فانی را وداع گفت.

حسین آقا ممتحنی مشهور به حمید سبزواری، شاعر معاصر ایران و دارنده نشان افتخار جهادگر عرصه فرهنگ و هنر است.از آثار حمید سبزواری می‌توان به دیوان اشعار، کاروان سپیده، یاد یاران، سرود درد، گزیده ادبیات معاصر و سرود سپیده اشاره کرد. سبزواری در نتیجه مبارزات انقلابی، سال‌ها تلاش صادقانه شغلی و ذوق و قریحه بالای شاعری، تاکنون افتخارات متعددی را کسب کرده است.در سال ۹۱ دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان یکی از بزگترین دانشگاه های شرق کشور بنا به رسالتی که در جهت ارج نهادن به بزرگان و پیشکسوتان هنر و ادب و فرهنگ خطه سربداران دارد آیین نکوداشتی برای این شاعر برجسته کشور برگزار کرد که در ادامه می توانید تصاویری از این مراسم را از نظر بگذرانید( جهت مشاهده تصویر بزرگ روی عکس کلیک کنید)

IMG_4079 IMG_4209 IMss IMG_6252 IMG_5685 IMG_5198 IMG_4331 IMG_4055 IMG_3963 IMG_3951 IMG_3524 ۱۳۹۱۰۷۱۸۱۹۴۰۵۹۲۵۷_PhotoL

عضویت در صفحه رسمی اینستاگرام اخبار دانشگاه حکیم سبزواری