بازدید ریاست دانشگاه از دانشکده الهیات

در راستای راهبرد مشارکت جویانه ریاست دانشگاه و جهت بازدید دوره ای از دانشکده ها و گفت و گوی مستقیم با همکاران ,آقای دکتر حدادنیا روز یکشنبه ۹۳/۲/۷ ضمن حضور در دانشکده الهیات با همکاران دانشکده دیدار و در جلسه  گفت و گو با اعضای هیات علمی دانشکده حضور یافت.

.

در این جلسه که با حضور کلیه اعضای هیات علمی و در فضایی صمیمانه برگزار گردید، اعضای دانشکده به ببان دیدگاه ها از حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی و طرح مشکلات دانشکده و ارایه پیشنهادات پرداختند  و ریاست دانشگاه نیز ضمن تاکید بر لزوم تکریم اعضای هیات علمی و تکیه بر عقل، خرد جمعي و مشارکت در پیشبرد امور، از ايجاد فضای مطلوب موجود در دانشکده تقدیر نموده و براي بررسی و حل مشکلات در چارچوب مقررات قول مساعدت داد.

.

رئيس دانشگاه، یکی از دلایل تشکیل جلسه و حضور خود را در دانشکده را، اطلاع از نظرات اعضاي هیات علمی در خصوص مدیریت دانشکده در چارچوب پیشبرد مشارکتی امور دانست.

پس از طرح نظرات حاضرین و برگزاری انتخابات با آرای مخفی و کتبی همکاران، به اتفاق آراء، آقای دکتر حسن صیانتی برای تصدی ریاست دانشکده تایید شد.

.

دکتر حدادنيا در خاتمه ضمن تشکر از مشارکت حداکثری همکاران دانشکده، براي ايشان آرزوی موفقیت نمودند.

تهيه و تنظيم خبر و عکس:

منيره سارلي – دانشجوي رشته زبان و ادبيات عرب و خبرنگار روابط عمومي دانشگاه