برگزاری نخستين همایش بحران های طبیعي سبزوار

همایش بحران های طبیعی شهر سبزواربا همکاري مرکز پژوهشی علوم جغرافیایی دانشگاه و سازمان بهسازی ونوسازی شهرداری سبزوار، در تالار استاد شریعتی برگزار شد.

دکترعلیرضا انتظاری، رئیس مرکز پژوهشی دانشگاه در ابتدا ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین، برهمکاری دانشگاه با مدیریت شهري در جهت حل معضلات و مشکلات فرارو تاکید نموده و ضمن اعلام آمادگی دانشگاه در انجام همکاري هاي في مابين، برگزاری این همایش را یکی از ثمرات اين همکاري ها بيان کرد.

.

.                                                                                           DSC08185(FILEminimizer)   DSC08203(FILEminimizer)

مهندس برزویی ، مدیر عامل سازمان بهسازی ونوسازی شهر سبزوارنيز ضمن تقدير از دانشگاه حکيم در برگزاري اين همايش، درمورد پروژه هاي شهري گزارشی ارائه  واظهار داشت که قبل از اجرای این پروژه ها ابتدا محل اجراي آن بایستی دقیقا مورد بررسی قرار گيرد تا درآینده خطري برای مردم و نسل هاي  آینده نداشته باشد.

.

.                                                                                          DSC08207(FILEminimizer)   DSC08213(FILEminimizer)

مهندس شعبانی، معاون استاندار وفرماندار شهرستان سبزوار نيز با اشاره به مدیریت بحران و ضرورت پرداختن به این مهم اظهار امیدواری کرد که حاصل این همایش برای کلیه مسئولین وکارشناسان، ارزنده و مورد بهره برداری قرارگیرد.

دکتر طالبی، شهردار سبزوار نیز درمورد قدمت هفت هزار ساله و بافت قديمي شهرستان توضیحاتی ارائه داد وبا اشاره به قنات های شهرستان که متاسفانه منابع تاریخی شهر روی این لایه های پنهان قراردارد، افزود: ” قبل از وارد شدن خسارات و از بین رفتن این میراث فرهنگی بایستی به فکر چاره باشیم تا مشکلاتي عظيم تر گريبانگير شهرستان و مديريت آن نگردد.”

.

.                                                                                        DSC08192(FILEminimizer)   DSC08188(FILEminimizer)

درادامه دکترحمید نظری، معاون پژوهشی پژوهشکده ی علوم زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور، دکترابواقاسم امیر احمدی، رئیس دانشکده جغرافیا وعلوم محیطی و دکتر سیدهادی حسینی، استادیار دانشکده جغرافیا دانشگاه حکیم، با ارائه سخنرانی های علمی درمورد زلزله، سیل ، قنات وخطرات احتمالی که گریبانگیر شهر سبزوارمی باشد، مطالبی بیان نمودند.

.

.                                                                                                               DSC08200(FILEminimizer)

درپایان همايش نيز قطعنامه اي که شامل ۱۲ مورد مربوط به همایش بحران های طبیعی شهرسبزوار تصویب شده بود، توسط جوادیان کارشناس مرکز پژوهشی علوم جغرافیایی دانشگاه  قرائت گرديد.