ديدار مسئولان دانشگاه با معاون جديد استاندار و فرماندار سبزوار

صبح روز شنبه ۴ مرداد ماه و در ايام پاياني ماه مبارک رمضان، رياست و جمعي از مسئولان و اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه، ضمن ديدار با نماينده جديد دولت تدبير و اميد، با ايشان در باب مسائل مختلف به گفتگو پرداختند.

دکتر جواد حدادنيا، رئيس دانشگاه حکيم سبزواري در اين ديدار ضمن تبريک به آقاي برادران، معاون استاندار و فرماندار جديد سبزوار به ارائه گزارشي از وضعيت گذشته و حال حاضر دانشگاه در امور مختلف علمي، آموزشي، پژوهشي و عمراني پرداخت و آمادگي دانشگاه حکيم سبزواري را به عنوان يکي از بزرگترين قطب هاي علمي استان خراسان رضوي جهت هر گونه همکاري في مابين با مديريت کلان شهرستان ابراز داشت.

.

دکتر حدادنيا با اشاره به وجود بيش از ۲۵۰ عضو هيأت علمي متخصص، بيش از ۸۰۰۰ دانشجوي فعال که بالغ بر ۱۵۰۰ نفر از آنان در مقاطع تحصيلات تکميلي به امر فراگيري علم و آموزش مشغولند و نيز زير ساخت هاي مناسب در دانشگاه از جمله رشته هاي منحصر به فرد در استان و امکانات آموزشي ، کارگاه ها و آزمايشگاه هاي مناسب، ابراز اميدواري کرد که دانشگاه بيش از گذشته بتواند مشکل گشاي معضلات مختلف شهري باشد و با مشارکت در انجام اين امور در حقيقت رسالت اصلي خود را به جا آورد.

رئیس دانشگاه حکیم، ضمن اشاره ضمنی به جلسه حضوری ریاست محترم جمهوری با رؤسای دانشگاه ها که در آن ایشان رسالت دانشگاه ها را نه تنها تربیت نیروهای متخصص و متعهد بلکه فراتر از آن ورود دانشگاه به عرصه های مختلف جامعه و راهگشایی مسائل و مشکلات پیش روی مردم دانست که در غیر این صورت دانشگاه صرفا دبیرستانی بزرگ خواهد بود که در گوشه ای از کشور به کار آموزشی صرف مشغول است.

.

دکتر حدادنیا همچنین ضمن دعوت از فرماندار جدید سبزوار جهت بازدید حضوری از دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با نگرش جدید که در حوزه آموزش عالی ایجاد شده و روحیه شور و نشاط در بین دانشگاهیان افزایش یافته، دانشگاه نیز بتواند خارج از چارچوب محدوده خود در بحث های کلان مدیریتی و رفع معضلات بیشتر از گذشته وارد عمل شود.

مهندس برادران، معاون جديد استاندار و فرماندار سبزوار نيز در اين ديدار ضمن عرض خير مقدم و آرزوي قبولي طاعات، جايگاه دانشگاه و نقش آن را در راهبري امور کلان و مختلف شهري بي بديل و شايسته دانست و با اشاره به بيانات رياست محترم جمهوري که تغيير و تبديل و تحول را لازمه پيشرفت عدالت محورانه مي دانند، اينگونه مطرح نمود که دانشگاه ها از خود بپرسند که از چه طريق مي توانند به مديريت شهري ياري رسان باشند و در کلامي کلي تر خروجي دانشگاه ها و آموزش عالي براي شهرستان و منطقه چه بايد باشد.

.

نماینده عالی دولت اعتدال گرای تدبیر و امید همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی دانش افزایی برای مدیران شهری، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی به معنای واقعی و ایجاد روحیه شور و نشاط را در دانشگاه ها از جمله مهمترین امور و رسالت های آنان برشمرد و با اشاره به توانمندی های شهرستان دیرینه سبزوار در امور مختلف، آمادگی نماینده دولت را جهت هر گونه همکاری مقتضی با سایر نهادها اعلام و ابراز امیدواری کرد که در اولین فرصت ممکن از دانشگاه حکیم سبزواری دیدار داشته باشد.