ديدار مسئولان دانشگاه از بسيجي نمونه و جانباز دفاع مقدس

به همت پايگاه بسيج کارکنان دانشگاه و همزمان با ۵ آذرماه، سالروز صدور فرمان تاريخي امام راحل(ره) در تشکيل بسيج مستضعفين، جمعي از مسئولان دانشگاه با حضور در منزل جانباز دفاع مقدس و همکار بسيجي، آقاي علي دلقندي، ضمن عيادت از وي، از زحمات و تلاش خستگي ناپذير و صبوري خانواده ايشان نيز تقدير نمودند.

رئيس دانشگاه با اشاره به خصائل نيکو و زحماتي که اين جانباز عزيز در طول سال ها خدمت خود به دانشگاه متحمل گرديد، اظهار داشت:

” اگر مجاهدت ها و جانفشاني هاي رزمندگان اسلام و بسيجي هاي بي ادعاي جبهه هاي جنگ تحميلي نبود، آسايش و آرامش کنوني کشور به راحتي حاصل نمي گرديد و مجموعه دانشگاه وظيفه خود مي داند تا سر حد امکان از زحمات آنان تقدير نموده و از هر گونه تلاش در جهت بهبود و سلامتي آنان دريغ نورزد.”

DSC01075(FILEminimizer) *** DSC01076(FILEminimizer)

.

همچنين در همين راستا، فرماندهي پايگاه بسيج کارکنان دانشگاه ضمن حضور در محل کار تعدادي از مسئولين و مديران دانشگاه با اهداي هديه اي ارزنده روز و هفته بسيج را به ايشان تبريک عرض نمود.

عباس بابائي، با اشاره به برنامه هاي متعدد فرهنگي که در طول سال به همت پايگاه بسيج کارکنان انجام مي گيرد، گراميداشت روز و هفته بسيج را در همين راستا برشمرد و ابراز اميدواري کرد که بسيج کارکنان دانشگاه بتواند در سال هاي آتي در انجام طرح ها و برنامه هاي فرهنگي بيشتري پيشقدم باشد.

DSC01032(FILEminimizer)   DSC01020(FILEminimizer)

DSC01029(FILEminimizer)   DSC01044(FILEminimizer)