رئیس دانشگاه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو: دانشجو پیاده نظام سیاسی نیست

مراسم تکریم و گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، با حضور فرماندار ویژه سبزوار، ریاست،‌ هیإت رئیسه، مدیران، اساتید، کارکنان و جمع باشکوه دانشجویان برگزار شد.

IMG_2660(FILEminimizer)   DSC_1348(FILEminimizer)

.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری ابتدا با گرامیداشت و تبریک ۱۶ آذر، با اشاره به مناسبت های بسیاری که در تقویم کشور وجود دارد، از روز دانشجو به عنوان یکی از نقاط عطف تاریخ ایران اسلامی یاد کرد و افزود:

” در تاریخ سراسر مبارزه و جنبش استکبارستیزی ملت ایران، دانشجویان، همواره نقش کلیدی و محوری داشته اند و این به بیداری و روشنگری قشر دانشجو بر می گردد، دانشجویی که بیدار است و موقعیت سنج، به نحوی که خوب می داند که چگونه و کجا از نظام و مسئولان حمایت کرده و کجا با نقد منصفانه و خردمند خود، به بهبود امور کشور کمک نماید.”

IMG_2662(FILEminimizer)   IMG_2720(FILEminimizer)

.

دکتر جواد حدادنیا در میان تشویق دانشجویان ادامه داد:

” دانشجو، پیاده نظام سیاسی نیست که هر حزب و گروهی در صدد استفاده ابزاری از او باشد، بلکه منش دانشجو اقتدارخواهی سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای وطنش است که این از ذات آرمانخواه آنان برمی خیزد.”

رئیس دانشگاه همچنین با توصیه دانشجویان به تلاش و جدیت در تحقیق، آموزش و پژوهش، نیاز جامعه کنونی ما را دانش و فناوری متعهدانه دانست که در راستای آن کشور و امور آن به تعالی برسد.

وی همچنین دانشگاه حکیم سبزواری را جزو معدود دانشگاه هایی در سطح کشور برشمرد که مناسبت ها و همایش های دانشجویی همانند ۱۶ آذر را کاملاً با محوریت دانشجویان و با سپردن مسئولیت کامل اجرای برنامه ها به آنان به انجام می رساند که این امر نیز بیانگر ارزش و جایگاه والایی است که مسئولان دانشگاه برای دانشجویان قائل هستند.

×××

اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، شامل مسابقه حضوری برای دانشجویان، اجرای موسیقی سنتی و نیز تجلیل از دانشجویان و انجمن ها و کانون های برتر علمی و فرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم بود که با استقبال کم نظیر دانشجویان روبرو گردید.

DSC_1349(FILEminimizer)   IMG_2717(FILEminimizer)

IMG_2718(FILEminimizer)   IMG_2739(FILEminimizer)