حضور دانشگاهیان در حوزه علمیه اهل البیت(ع) به مناسبت ۲۷ آذر

با فرا رسیدن ۲۷ آذر، سالروز شهادت استاد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، ریاست، هیأت رئیسه، مدیران و جمعی از اساتید دانشگاه حکیم، ضمن حضور در مدرسه علمیه اهل البیت (ع) سبزوار و دیدار با حوزویان، این روز را گرامی داشتند.

DSC01429(FILEminimizer)     DSC01427(FILEminimizer)

*

حجت الاسلام ابراهیمی، امام جمعه سبزوار با اشاره به اهمیت وحدت و همدلی میان حوزه و دانشگاه افزود:

” خداوند متعال اولین مبلغ وحدت و همدلی بود که پیامبران خود را به این اصل مهم همواره تذکر داده است، چنانچه در آیه شریفه ” وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ، نیز به آن اشاره نموده است و چه خوب است که حوزه و دانشگاه بتوانند بیشتر از این به یکدیگر نزدیک شوند چون وحدت این دو همانند خاری در چشم دشمنان اسلام است.”

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این دیدار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مفتح، حوزه و دانشگاه را همچون دو بال پرواز تشبیه نمود که بدون هر یک از آنان به فرموده امام راحل(ره) انقلاب به سرمنزل مقصود نخواهد رسید.

DSC01436(FILEminimizer)     DSC01423(FILEminimizer)

*

دکتر جواد حدادنیا، ادامه داد:

” وحدت حوزه و دانشگاه نباید محدود به همین یک روز شده بلکه این تفکر بایستی در تمام ایام ساری و جاری باشد و حوزه و دانشگاه نه در شعار و اندیشه، بلکه در عرصه عملی نیز باید اتحاد و تعامل خود را توسعه دهند زیرا در نهایت ایران اسلامی از برکات اتحاد این دو بهره مند خواهد شد.”

دکتر حدادنیا افزود:

” حوزه و دانشگاه باید با هدف یکسان به سمت وحدت حرکت نمایند زیرا در وضعیت کنونی منطقه و جامعه جهانی، آنچه که مملکت را از آسیب ها و مشکلات رهایی می بخشد، اتحاد و همدلی میان تمامی ارکان جامعه است.”

DSC01445(FILEminimizer)     DSC01450(FILEminimizer)

*

در این جلسه، همچنین مهندس برادران، معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار و رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی، آزاد اسلامی و پیام نور و جمعی از مسئولان و مدیران شهرستان نیز حضور داشتند.

اجرای گروه تواشیح ثامن الحجج(ع) و اهدای لوح یادبود دانشگاه به حوزه از دیگر برنامه های این دیدار صمیمانه بود.