برگزاری جلسه هیأت امنای دانشگاه

با حضور اکثر اعضا، جلسه هیأت امنای دانشگاه های حکیم سبزواری و فناوری های نوین سبزوار، روز یکشنبه ۲۸ دیماه برگزار شد.

دکتر جواد حدادنیا، در ابتدا مهمترین هدف از حضور اعضای هیأت امنا را آشنائی هر چه بیشتر ایشان با توانمندی ها و دستاوردهای مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و … و همچنین مشکلات و معضلات دانشگاه دانست و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های صورت گرفته در جلسات گذشته با توجه به حجم بالای کارها و امور مورد رسیدگی، ادامه داد:

Picture 477  Picture 499

” هر چند که با توجه به حجم انبوه مشکلات مختلف در دانشگاه چه در حوزه امور مالی و چه در سایر حوزه ها، رسیدن به نقطه آرمانی شاید ناممکن به نظر برسد ولی ما همچنان امیدواریم که با همت تمامی مسئولان امر و یکایک اعضای خانواده بزرگ دانشگاه، این مشکلات و معضلات مرتفع شده و دانشگاه های حکیم سبزواری و فناوری های نوین به جایگاهی که شایسته آنهاست، برسند.”

پس از سخنان ریاست دانشگاه نیز آقایان دکتر محسنی و مهندس سبحانی فر، نمایندگان محترم سبزوار در مجلس شورای اسلامی و تعدادی دیگر از مسئولان و مدیران دانشگاه به ارائه نکته نظرات خود در باب مسائل مختلف پرداخته و نظرات خود را بیان داشتند.

Picture 124  Picture 430

.

همچنین پیش از آغاز جلسه نیز، اعضای هیأت امنا ضمن بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه، با توضیحات ریاست محترم دانشگاه، از نزدیک با تلاش های صورت گرفته و در کنار آن کمبودهای دانشگاه در بحث اعتبارات اختصاص یافته، آشنا شدند.

شایان ذکر است که سومین جلسه هیأت امنا، هفتم بهمن ماه در تهران تشکیل خواهد شد.