این نشست با حضور نمایندگان بانوان دانشگاه در روز شنبه ششم آبان ماه 1402
در محل سالن جلسات ، سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید ، در این نشست ، نمایندگان بانوان دانشگاه ضمن محکومیت جنایات انجام گرفته علیه زنان و کودکان غزه از همه دانشگاهیان درخواست نمودند که روشنگری های خود را در سطح ملی و جهانی داشته باشند .
همچنین ضمن‌ عرض تبریک به جامعه بانوان ورزشکار به دلیل موفقیت در کسب بیش از ۴۰ مدال از ۱۳۱ مدال در مسابقات آسیایی هانگژو ارزوی موفقیت بیشتر را در سطح جهانی برای انها از خدای متعال خواستار شدند .
در راستای اقدامات پیش رو در دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه سه دستور کار در این جلسه مورد توجه قرار گرفت :
الف؛ برنامه ریزی جهت اجرای هر چه بهتر کنفرانس ” شبکه سازی گفتمان فاطمی ( سلام الله علیها) در کشورهای اسلامی ” به ادرس سایت ؛

ب؛ برنامه ریزی در راستای پیش برد اهداف رشته “مطالعات خانواده ” که به تازگی در دوره کارشناسی در دانشگاه راه اندازی گردیده است .
ج_ بکارگیری کارشناس مامایی در مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه جهت مشاوره در راستای سلامت جنسی و بیماری‌های زنان