همایش دانشجویان نو ورود دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی

این جلسه به همت گروه­های آموزشی دانشکده و با همکاری انجمن­های علمی مهندسی شیمی با حضور اعضای هیأت علمی، کارشناس مسئول  آموزش دانشکده، اعضای انجمن­های علمی و دانشجویان نو ورود در ساعت 12 مورخ 98/7/21در محل آمفی تئاتر دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید آغاز شد و پس از آن جناب آقای دکتر فرخی رئیس محترم دانشکده، ضمن تسلیت ایام ماه محرم، ورود دانشجویان را به دانشگاه حکیم سبزواری تبریک گفته و آنان را به تلاش علمی و عملی در طول دوره تحصیل دعوت نمودند. همچنین به دانشجویان توصیه کردند که در کنار مباحث درسی به کسب مهارت در سایر زمینه­ ها (زبان آموزی، فعالیت های فرهنگی و ورزشی) نیز اهتمام ورزند. سپس مدیران محترم گروه­های آموزشی به تبیین برخی از قوانین و مقررات آموزشی پرداختند. همچنین در این جلسه یک معرفی اجمالی از رشته­ های موجود در دانشکده توسط دانشجویان انجام شد. انجمن­های علمی نیز به معرفی فعالیت­های خود پرداختند و دانشجویان نو ورود را به عضویت و فعالیت در این نهاد ترغیب نمودند.