رویداد دانشجویی پترو تست

با هدف ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تعالی استعدادهای جوان و پویای کشور و نیز زمینه‌سازی جهت انتقال تجربیات متخصصین و کارشناسان خبره صنعت نفت به دانشجویان خلاق با محوریت آشکارسازی، تسهیل و تامین نیازهای فناورانه صنعت نفت توسط وزارت نفت و با همکاری دبیرخانه المپیاد مهندسی نفت و شتاب دهنده آما از تاریخ 23آذر لغایت 27 آذر در پژوهشگاه صنعت تهران برگزار گردید.

دانشگاه حکیم سبزواری در این رویداد با یک تیم متشکل از دانشجویان آقایان امیر رضا فتحی، یاسین خلیلی، حسین داوری، رضا کاشفی، شهریار قربانزاده و ابوالفضل شمس آبادی به سرپرستی آقای دکتر احسان اسماعیل نژاد شرکت کرده و در چالش انتخابی خود به مقام دوم دست یافت و از طرف برگزار کنندگان به عنوان تیم شایسته تقدیر شناخته شد.

کسب این موفقیت را به همه دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری تبریک و تهنیت عرض می نماییم.