دپارتمان علوم پایه

اتمام مهلت ثبت نام

اطلاعات دوره:

پيش نياز شروع دوره:

سرفصل های دوره:  مبانی مقدماتی آمار در شیمی تجزیه، معرفی آزمون های آماری پرکاربرد در شیمی تجزیه، نحوه انجام محاسبات بر روی داده های تجزیه ای، آموزش استفاده از نرم افزارهای آماری جهت انجام آزمون های آماری، نحوه محاسبات تجزیه ای و رسم نمودارها با کمک نرم افزارهای آماری، آشنایی با مفهوم تحلیل واریانس و انجام محاسبات مربوطه توسط اکسل، آشنایی با توابع و ابزارات آماری در اکسل.

ملزومات مورد نیاز برای شرکت در دوره: در صورت دلخواه، جهت انجام محاسبات به صورت گام به گام، لب تاب، تبلت و یا گوشی حاوی افزارهای اکسل و مینی تب به همراه داشته باشند.

توانایی های اکتسابی در پایان دوره برای دانش پذیران: آشنایی دانش پذیران با مبانی آماری وکاربردی در شیمی تجزیه، آشنایی دانش پذیران با آزمون های آماری و تجزیه ای، آشنایی با نحوه وارد کردن داده ها، انجام محاسبات، رسم نمودارها و استخراج اطلاعات آماری از نمودارها و داده ها، آشنایی با تجزیه واریانس و کاربردهای آن، کسب توانایی لازم برای استفاده از توابع و ابزارهای اکسل در محاسبات آماری در شیمی تجزیه.

جهت پرداخت الکترونیکی کلیک نمایید .

فرم ثبت نام