انتصاب رئیس گروه مشاوره، بهداشت و درمان

رئیس دانشگاه در حکمی دکتر ابراهیم نامنی، عضو محترم هیأت علمی گروه علوم تربیتی را به عنوان “رئیس گروه مشاوره، بهداشت و درمان” منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر ابراهیم نامنی

عضو محترم هیأت علمی گروه علوم تربیتی

با سلام

احتراماً، نظر به مراتب تخصص و تجربیات ارزنده جناب عالی و با توجه به پیشنهاد  معاون محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، به موجب این ابلاغ و ضمن حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان “رئیس گروه مشاوره، بهداشت و درمان”  دانشگاه منصوب می گردید. شایسته است در راستای ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهیان و پیشگیری از آسیب‌های روانی- اجتماعی کوشا باشید و از توان همکاران محترم در برنامه ریزی، پایش و ارائه مشاوره های مؤثر به دانشجویان عزیز استفاده نمایید.

امید است با اتکال به عنایات پروردگار در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دانشگاه، موفق و پیروز باشید.