برگزاري جلسه کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی

با حضور رياست محترم و جمعي از مسئولین حوزه پژوهشي، آموزشي و فرهنگی دانشگاه، برای نخستین بار کميته حمايت و نظارت بر طرح های ارسالی از سوی انجمن های علمی تشکيل و در خصوص مسائل مختلف آنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

DSC00566(FILEminimizer)

.

رئيس دانشگاه در اين جلسه با تشکر از برگزاري مطلوب جشنواره حرکت، پتانسيل و توانمندي دانشجويان دانشگاه را بسيار بيشتر از آنچه ارائه شده بود دانست و در جهت حمايت از فعاليت ها و عملکرد انجمن هاي علمي – دانشجويي ضمن اعلام اختصاص یک درصد از بودجه پژوهشی دانشگاه به انجمن های علمی افزود:

“طرح های محیطی و زیباسازی درون دانشگاه از سوی انجمن های علمی مورد حمایت دانشگاه بوده و هزینه آن جدا از بودجه پژوهشي پرداخت خواهد شد.”

DSC00572(FILEminimizer)

.

دکتر حدادنیا اظهار داشت:

” دانشجويان شرکت کننده در المپیاد های علمی نیز در صورت قبولی، در آزمون مخصوص دانشکده ها پذیرش خواهند شد و با هزینه دانشگاه در این المپیاد ها شرکت خوهند کرد.

وی افزود: حق الزحمه اساتید مشاور که در طرح های پژوهشی انجمن های علمی، مسئولیت راهنمایی را به عهده می گیرند نیز جدا از این بودجه پرداخت خواهد شد.

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod