برگزاری جلسه کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی

با حضور ریاست محترم و جمعی از مسئولین حوزه پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه، برای نخستین بار کمیته حمایت و نظارت بر طرح های ارسالی از سوی انجمن های علمی تشکیل و در خصوص مسائل مختلف آنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

DSC00566(FILEminimizer)

.

رئیس دانشگاه در این جلسه با تشکر از برگزاری مطلوب جشنواره حرکت، پتانسیل و توانمندی دانشجویان دانشگاه را بسیار بیشتر از آنچه ارائه شده بود دانست و در جهت حمایت از فعالیت ها و عملکرد انجمن های علمی – دانشجویی ضمن اعلام اختصاص یک درصد از بودجه پژوهشی دانشگاه به انجمن های علمی افزود:

“طرح های محیطی و زیباسازی درون دانشگاه از سوی انجمن های علمی مورد حمایت دانشگاه بوده و هزینه آن جدا از بودجه پژوهشی پرداخت خواهد شد.”

DSC00572(FILEminimizer)

.

دکتر حدادنیا اظهار داشت:

” دانشجویان شرکت کننده در المپیاد های علمی نیز در صورت قبولی، در آزمون مخصوص دانشکده ها پذیرش خواهند شد و با هزینه دانشگاه در این المپیاد ها شرکت خوهند کرد.

وی افزود: حق الزحمه اساتید مشاور که در طرح های پژوهشی انجمن های علمی، مسئولیت راهنمایی را به عهده می گیرند نیز جدا از این بودجه پرداخت خواهد شد.

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod