توفيق دانشجويان در آزمون کارشناسي ارشد و المپياد دانشجويي

تعدادي از دانشجويان فارغ التحصيل رشته زبان و ادبيات فرانسه که اولين دوره فارغ التحصيلان اين رشته نيز محسوب مي گردند، در آزمون کارشناسي ارشد سال جاري موفق به کسب رتبه هاي دو رقمي و افتخارآفريني براي خود و دانشگاه شده اند.

مطابق اعلام دانشکده ادبيات و علوم انساني آقايان و خانم ها؛

۱- مائده هروی: رتبه ۱۲    ۲- نوید طالبی: رتبه ۲۴       ۳- زینب دلام: رتبه ۳۵          ۴- الهه حسن زاده: رتبه ۵۱        ۵- زهرا نوده: رتبه ۶۱  و  ۶- زهرا پرویسی: رتبه۹۶  را کسب نموده اند.

کسب اين موفقيت را به اين عزيزان و اساتيد ساعي گروه زبان و ادبيات فرانسه تبريک عرض مي نماييم.

———————————————————————————–

همچنين با اعلام دانشکده مهندسي نفت و پتروشيمي، سرکار خانم فاطمه خلفانی دانشجوی رشته مهندسی شیمی این دانشکده در مرحله اول نوزدهمین المپیاد دانشجویی مهندسی شیمی موفق به کسب رتبه ۲ و راهیابی به مرحله نهایی المپیاد گردیده است، که توفيق ايشان را نيز در ساير مراحل زندگي از خداوند متعال خواهانيم.

روابط عمومي دانشگاه

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod