مدیر روابط عمومی و دفتر ریاست دانشگاه حکیم سبزواری گفت: روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در نخستین جشنواره روابط عمومی های منطقه ۹ کشورموفق به کسب جایزه ویژه هیات داوران در بخش “افکار سنجی در روابط عمومی” و مقام دوم بخش “اقدامات روابط عمومی در دوران کرونا” در بین دانشگاه های منطقه ۹ کشور شد.

دکتر علی تسنیمی افزود: اختتامیه نخستین جشنواره روابط عمومی های منطقه ۹ کشور با حضور دانشگاه های استان های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سمنان، صبح امروز یکشنبه ۱۰ اسفندماه به میزبانی دانشگاه بیرجند به صورت مجازی برگزار شد.

مدیر روابط عمومی و دفتر ریاست دانشگاه حکیم سبزواری اظهار داشت: بنا به اعلام دبیرخانه برگزاری جشنواره، داوری آثار توسط داوران کشوری و در اداره کل روابط عمومی وزارت علوم انجام شده است.

دکتر تسنیمی اظهار داشت: شناسایی روابط عمومی های برتر و معرفی الگوهای موفق، تقویت روحیه پژوهشگری، فعالیت های علمی و مستندسازی در روابط عمومی ها و تجزیه و تحلیل روش ها، رویکردها، برنامه ها و فعالیت های روابط عمومی های دانشگاه ها از اهداف برگزاری این جشنواره بود.

گفتنی است تیرماه امسال نیز روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  موفق به کسب دو رتبه برتر در شاخص‌های” اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه ها” و “روابط عمومی الکترونیک” در بین دانشگاه های کشور شده بود.