برای نخستین بار در آغاز سال نو، در راستای منویات و خواسته مقام معظم رهبری به جهت الگو سازی و توسعه فرهنگ همدلی و همزبانی، شورای دانشگاه حکیم ضمن حضور در دفتر فرماندار، بیت امام جمعه و شورای اسلامی شهر سبزوار، به این خواسته مهم ایشان جامه عمل پوشاند.

رئیس دانشگاه در این دیدار ها، ضمن تبریک سال نو با اشاره به ارائه طریق مقام معظم رهبری و اقدام خردمندانه ایشان در نامگذاری سال ۱۳۹۴ به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی، خواهان افزایش نقش دانشگاه در تعاملات منطقه ای و شهری شده و افزود:

” همانگونه که اقدام بخردانه دستگاه دیپلماسی کشور، شیرینی این ایام را دوچندان کرد، امیدواریم که این خیر و برکت در تمامی ارکان کشور ساری و جاری شده و همدلی و همزبانی مسئولان و مردم بیش از پیش گسترده شود.”

دکتر جواد حدادنیا همچنین با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه حکیم سبزواری در منطقه ۸ (شامل دانشگاه های استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، گلستان و سمنان) و اهمیت بهادادن به نقش این نهاد در رشد و توسعه فرهنگی، اجتماعی، علمی و آموزشی و حتی سیاسی جامعه، خواستار مشارکت همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی و یاری رساندن به دانشگاه ها در انجام رسالت های خطیر خود شده و با تأکید بر اینکه تلاش مجموعه دانشگاهیان بر این است که دیوار دانشگاه کوتاهترین دیوار نسبت به جامعه باشد، از حمایت ها و پشتیبانی فرمانداری محترم، امام جمعه معزز و شورای اسلامی شهر سبزوار نیز تقدیر نمود.

???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ????????

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهر سبزوار نیز در این دیدار با اشاره به نامگذاری هر سال و ارائه طریق مقام معظم رهبری از سال ۷۳ که مبنای حرکت کلی نظام است، نامگذاری سال ۹۴ را به عنوان افتخاری برای هر یک از مجموعه اعضای دولت در سرتاسر ایران اسلامی برشمرد و افزود:

” این نامگذاری در حقیقت وظیفه ما را به عنوان اجزا و ارکان دولت بیشتر و مسئولیت ما را خطیرتر می کند و باید با همدلی، خردمداری و منطق در راستای بیانات معظم له و همچنین ارائه رهنمودهای ریاست محترم جمهوری حرکت نماییم.”

مهندس برادران تکمیل و عملیاتی کردن سند توسعه شهرستان را در همین راستا بسیار مهم و باارزش خواند و ابراز امیدواری کرد که با مشخص شدن کمیته های ۹ گانه و تلاش اعضای آنها، این سند هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

حجت الاسلام ابراهیمی، امام جمعه سبزوار نیز در این دیدار با اشاره به درک صحیح و اصولی از مقتضیات زمان و مکان، انتخاب بهترین رهنمودها توسط مقام معظم رهبری را در آغاز هر سال، از شاخصه های یک مؤمن باذکاوت و باهوش برشمرد و ابراز امیدواری کرد که همه دستگاه ها بتوانند دانشگاه را به عنوان مبدأ و منشأ تحول در انجام رسالت خود یاری برسانند که این خود بزرگترین خدمت به جامعه است.

کاظم کرامت، رئیس شورای اسلامی شهر سبزوار نیز ارتباط متقابل و تعامل همه جانبه نهادها و دستگاه های دولتی و غیر دولتی را در پیشبرد اهداف انقلاب و کشور مهم دانست و اعلام آمادگی شورای شهر سبزوار را جهت هر گونه همکاری و هماهنگی در زمینه های مختلف با دانشگاه حکیم ابراز داشت.