اطلاعیه در خصوص انتخابات اعضای جدید هیأت ممیزه و کمیسیون‌های تخصصی

اعضای محترم هیأت علمی

با سلام؛

احتراما با عنایت به  لزوم برگزاری انتخابات جهت تعیین اعضای جدید هیأت ممیزه و کمیسیون‌های تخصصی، مستدعی است جهت انتخاب اعضای مورد نظر خود در گروه علوم انسانی (شامل دانشکده‌های ادبیات- الهیات- علوم ورزشی- جغرافیا- معماری) به سیستم آموزش‌های الکترونیکی به آدرس elearning.hsu.ac.ir میز کار، درس‌های من، انتخابات هیأت ممیزه وگروه فنی مهندسی (شامل دانشکده‌های برق- نفت- فنی مهندسی) به سیستم اتوماسیون اداری به آدرس erp.hsu.ac.ir حوزۀ سازمانی، گزینه نظرسنجی، انتخابات هیأت ممیزه از روز دوشنبه ۶ بهمن ماه جاری تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۱ بهمن ماه مراجعه فرمایید.

لازم به ذکر است هر عضو هیأت علمی امکان انتخاب و رای دادن حداکثر به ۴ نفر را دارد ( براساس تعداد آرا اخذ شده، دو نفر اول به هیأت ممیزه و دو نفر بعدی به کمیسیون‌های تخصصی راه پیدا خواهند کرد).

ضمنا در صورت بروز اشکال در روند انتخابات، گروه علوم انسانی با داخلی ۲۹۹۴ جناب آقای قلعه نوی و گروه فنی مهندسی با داخلی ۲۶۵۵  جناب آقای صالحی نیا تماس حاصل فرمایند.