طی حکمی از طرف دکتر جواد حدادنیا، رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر محمدعلی زنگنه اسدی، دانشیار و عضو محترم هیات علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی به عنوان مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه منصوب گردید.

🔹متن حکم صادره بدین شرح است:

جناب آقای دکتر محمدعلی زنگنه اسدی

دانشیار و عضو محترم هیأت علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی

با سلام؛

با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزنده جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه منصوب می گردید. امید است با اتکال به عنایات پروردگار، در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی موفق باشید. انتظار می رود با توجه به اهمیت ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه و حضور دانشجویان عضو این ستاد، خدمت به این دانشجویان مد نظر حضرتعالی قرار گیرد. از خداوند متعال توفیق روز افزون شما را خواستارم.

دکتر جواد حدادنیا

رئیس دانشگاه