انتصاب مدیر گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی

با حکم رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا انتظاری عضو محترم هیأت علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی به عنوان “مدیر گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی” منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر علیرضا انتظاری

عضو محترم هیأت علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی

با سلام

بازگشت به نامه شماره ۲۱۵۳۰ مورخ ۹۹/۰۷/۲۹ رئیس محترم دانشکده‌ی جغرافیا و علوم محیطی و انتخابات برگزار شده در آن گروه محترم، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به سمت“مدیریت گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی” دانشکده مذکور منصوب می گردید. انتظار می رود با اهتمام و جدیت کافی در راستای برنامه راهبردی دانشگاه مصوب ۱۳۹۴ نسبت به برنامه ریزی، توسعه و پیشبرد اهداف گروه و  توجه ویژه به ساماندهی و استانداردسازی آموزش الکترونیکی گام هایی مؤثری بردارید. ضروری است با توجه به نقاط قوت گروه به موضوعات زیر توجه ویژه مبذول دارید. ضمناً آیین‌نامه مربوط به وظایف و اختیارات مدیر گروه جهت اطلاع و اقدام لازم به پیوست می‌باشد.

۱- افزایش تولیدات علمی با کیفیت گروه با تکیه بر توان اعضای هیات علمی و دانشجویان؛

۲- ایجاد رشته های نوین نیاز محور در مقاطع تحصیلات تکمیلی با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه؛

۳- توجه ویژه به رفتار و اخلاق حرفه ای و فردی در دانشجویان با تاکید بر نظم، انتقادپذیری، پرسشگری و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانشجویان؛

۴- ترغیب اعضای هیات علمی به نظارت بر سنوات تحصیلی دانشجویان، به منظور منطقی نمودن سنوات مقاطع مختلف؛

۵- برنامه ریزی در جهت تکمیل ساعات موظف کلیه اعضای هیات علمی و توزیع ساعات در طول هفته؛

توفیقات روزافزون شما در پیشبرد هرچه بهتر امور گروه و ایفای نقش در ارتقای سطح علمی دانشگاه را از درگاه احدیت خواهانم.

دکتر علی اصغر مولوی