در راستای توسعه خدمات رفاهی و راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها، دکتر حسین امامعلی‌پور، مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، با حضور در دانشگاه حکیم سبزواری از فضاهای تغذیه و اسکان این دانشگاه بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور رییس دانشگاه، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، معاون اداری و مالی، معاون و مدیر دانشجویی، رئیس اداره تغذیه و کارشناسان مرتبط برگزار شد، دکتر حسین امامعلی‌پور از غذاخوری مرکزی، سلف مکمل و سراهای دانشجویی بازدید کرد همچنین فضاهای دانشگاه از نظر امکان راه‌اندازی رستوران‌های مکمل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه دانشگاه در ارائه خدمات تغذیه‌ای و رفاهی به دانشجویان، بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات و راه‌اندازی رستوران‌های مکمل با هدف تنوع‌بخشی به خدمات غذایی، افزایش رضایت دانشجویان و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود تأکید کرد.