جمعی از مسئولین دانشگاه در معیت ریاست محترم از دومین نمایشگاه توانمندی های رسانه سبزوار بازدید کردند.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری ضمن حضور دی تمامی غرفاه های نمایشگاه و تقدیر و تجلیل از یکایک خبرنگاران و نمایندگان رسانه های گروهی، گفت:

“رسانه ها پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند که از این منظر می توان آن ها را ناظران و زبان ناطق جامعه دانست.”

دکتر حدادنیا ابراز امیدواری کرد که برپایی چنین نمایشگاه هایی نقطه عطفی در جهت حل مشکلات و اطلاع رسانی درست و مستدل در رابطه با اتفاقات رایج جامعه باشد.

وی همچنین ضمن اشاره به تاریخ دیرینه سبزوار و فرهنگ بالای این شهر، گفت:

“از رسانه ها انتظار می رود با توجه به فرهنگ غنی شهرستان، با اطلاع رسانی صحیح و غیرجانبدارانه بتوانند در بسط و توسعه فرهنگ عمومی مشارکت نمایند.”

شایان ذکر است این نمایشگاه از روز بیست و هشتم آذرماه فعالیت خود را با شعار ” رسانه محلی، مشارکت عمومی، توسعه منطقه ای”  در دو نوبت صبح و بعد از ظهر از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و ۱۷ تا ۲۱ در محل کتابخانه ناوی واقع در ۲۴ متری انقلاب آغاز نموده است.