نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی از پردیس علم و فناوری سبزوار بازدید کرد.

دکتر محمدرضا محسنی ثانی، نماینده مردم شهرستان سبزوار در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز با همراهی دکتر تسنیمی، رئیس دانشگاه، و جمعی از مسئولین، از پردیس علم و فناوری سبزوار بازدید کرد.

این بازدید با هدف آشنایی بیشتر با روند راه‌اندازی، پیشرفت مراحل تکمیل، و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این مجموعه در حال توسعه صورت گرفت.

در ادامه، نشستی مشترک با حضور دکتر محسنی، رئیس دانشگاه و مسئولین پردیس برگزار شد. در این نشست، مسائل مربوط به زیرساخت‌های فیزیکی، امکانات پژوهشی و مسیر توسعه فعالیت‌های فناورانه پردیس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین راهکارهای حمایتی برای تسریع در فرآیند راه‌اندازی و بهره‌برداری کامل از پردیس مطرح شد.

رئیس دانشگاه در این نشست ضمن قدردانی از همراهی و حمایت‌های نمایندگان مجلس در مسیر راه‌اندازی پردیس، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های علمی و پژوهشی شهرستان تأکید کرد و خواستار حمایت مستمر مسئولان شهرستان از این پروژه مهم شد.