در راستای گسترش ارتباط علمی پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه های خارج از کشور، جلسات هفتگی مجازی تبادل نظر علمی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری فیزیک حالت جامد با سرپرستی دکترحسین اصغر رهنما ( عضو هیئت علمی گروه فیزیک)  با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری فیزیک حالت جامد دانشگاه Dicle ترکیه با سرپرستی Prof. Gulten Balci Kavak  در حال انجام است.

طبق اعلام گروه فیزیک دانشگاه در این جلسات که به زبان انگلیسی برگزار می شود، دانشجویان آخرین دستاورد های علمی و پژوهشی خود  را مطرح نموده و برای حل مسایل علمی با ارائه راه حل های علمی به بحث و گفتگو می پردازند.

گفتنی است بواسطه این همکاری در چند ماه گذشته چندین مقاله ISI برای چاپ در مجلات معتبر بین المللی ارسال شده است و یک پروژه مشترک بین دانشگاهی در حال تکمیل است.

لازم به ذکر است که دانشگاه Dicle  یکی از دانشگاههای مهم ترکیه است که در تمام زمینه های علمی از جمله علوم پزشکی دانشجو دارد.