برگزاری تجمع اعتراض آمیز در اعتراض به جنایات آل سعود

دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری در پی اعتراض به  حمله عربستان به یمن و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در حمایت از این حملات، امروز یکشنبه ۳۰ فروردین ماه پس از برگزاری نماز جماعت، ضمن تجمع در محوطه مقابل دانشکده ادبیات، این حرکت غیر انسانی را محکوم نمودند.

این تجمع دانشجویی به دعوت بسیج دانشجویی، بسیج اساتید، بسیج کارکنان، مجمع اسلامی، انجمن اسلامی و جامعه اسلامی دانشجویان با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

دکتر رضا کشاورز، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این مراسم، ضمن دعوت مسلمانان جهان به حفظ وحدت و انسجام، جنایات آل سعود را در منطقه و خصوصاً در ماه های اخیر بسیار شنیع و تأسف بار خواند و ضمن اعلام برائت جامعه مسلمین از این حرکات، خواستار اعتراض جامعه جهانی و سازمان ملل در حملات به یمن شد و مسئولیت عواقب آنرا بر عهده رژیم سعودی دانست.

همچنین در این گردهمایی بیانیه ی مشترک تشکل های دانشجویی و صنفی دانشگاه در محکومیت این جنایات نیز قرائت شد.