مسئول اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری  گفت: مراسم احیای شب‌های قدر امسال نیز با حضور عزاداران مولای متقیان در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می‌شود.

سبحان پراک در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به پایان یافتن امتحانات برخی از رشته‌های تحصیلی و همچنین درگیر بودن دانشجویان با امتحانات افزود: امسال نیزطبق روال سال‌های گذشته با برنامه‌های سخنرانی، قرائت دعای جوشن کبیره، سخنرانی و مراسم احیا، میزبان سوگواران و عزاداران امام علی( ع) امام اول شیعیان هستیم.

وی مهدیه دانشگاه حکیم را محل برگزاری این مراسم پرفیض اعلام و عنوان کرد: این مراسم در شب های ۱۹ و ۲۱ ماه مبارک رمضان مصادف با ۴ و ۶ تیرماه در محل مهدیه دانشگاه برگزار می شود.

پراک یادآور شد: در این مراسم دانشگاه حکیم سبزواری و نهاد مقام معظم رهبری  پذیرای دانشگاهیان و دانشجویان و جامعه دانشگاهی می باشد که  دانشگاه را برای برگزاری مراسم شب‌های قدر انتخاب کردند.

صفحه اینستاگرام رسمی خبرگزاری دانشجو                                              عضویت در صفحه رسمی اینستاگرام اخبار دانشگاه حکیم سبزواری