مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دانشگاه با حضور خالصانه و صمیمی این عزیزان برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام ا… هفته دفاع مقدس گفت:

رزمندگان، ایثارگران و جانبازان جنگ تحمیلی، همواره برای ما سنبل آزادی خواهی، گذشت، ایثار، فداکاری، انسانیت و شجاعت هستند، افرادی که بی هیچ چشمداشتی در زمان جنگ از دین، خاک و ناموس ملت دفاع کردند و همه ما باید قدردان این عزیزان باشیم و امیدوارم بزرگداشتی که هرساله برای تجلیل از مقام ایثارگران است در اذعان همه نسل ها ماندگار بماند.

دکتر حدادنیا ابراز امیدواری کرد که با تدوین کتاب خاطرات رزمندگان، ایثارگران و جانبازان دانشگاه، گام مهمی در مستندسازی وقایع در سطح دانشگاه برداشته و نهادینه شود.

بیان خاطرات رزمندگان و تجلیل از برگزیدگان مسابقات هفته دفاع مقدس از دیگر برنامه های این مراسم بود.